Blog iki digawe ben arek ndeso iso dulinan komputer, soale arek ndeso iku yo cek iso komputeran gak kalah karo arek kutho. Mangkane blog iki digawe boso jowo cek gampang dimengerteni wong ndeso ndeso. Nek kabeh wong ndeso iso komputeran bakalan kalah kabeh wong kutho kuhto iku mergo wong ndeso iku yo pinter pinter