Ayoh, pilihen.. ndi seng penak ? XP opo Vista digawe software adobe photoshop?.. pokok e ngene ae bro.. nisore Adobe CS3 mending nggawe xp ae… tp nduwure versi iku oleh nggawe vista… tp yo ilingo…. nek nggawe vista komputermu yo kudu iso njalakno vista seng alus cek njalakno adobe cs3 yo alus pisan