Photoshop iku software gawenane Adobe seng khusus digunakno ngedit gambar sak efek e. Biasa e fotografer ambek perusahaan iklan nggunakno software iki soale nganggep nek software iki seng paleng top cer gawe ngedit gambar. La versi terakhir software iki yoiku Adobe Photoshop CS5 trus software iki iso mlaku nang windows, Mac, ambeg Linuk Pisan. Cobak en ae software iki, tag jamin koen kabeh ngerasakno ampuh e.