Photoshop iki duwe kemampuan nggawe file .png, .gif, .jpeg, ambeg kancane kabeh. La format ciri khas e yoiku:

.PSD (Photoshop Document) format seng nyimpen gambar bentuk layer, termasuk teks, mask, opacity, blend mode, chanel werno, chanel alpha, clipping path, ambeg setting duotone. Format PSD iki wes terkenal sak ndunyo dadi ojo kuwater nek software iki ra kenek dibukak ambeg software liyane.